• D. Aršakianas: 20 įvarčių yra gerai, tačiau nesiruošiu sustoti

    by  • 25 gruodžio, 2015 • Aktualijos

    Davidas Aršakianas                            © R.Tenio nuotr.

    fkt.lt,www.DELFI.lt
    2015 m. spalio 9 d. 10:56
    Vos atvykęs į Lietuvą Rusijos pilietybę turintis armėnas Davidas Aršakianas per dvejas draugiškas „Trakų“ rungtynes pelnė tris įvarčius, o netrukus pareiškė, kad jo tikslas – įmušti kiekvienose rungtynėse.
    Jau dabar aišku, kad puolėjas šio tikslo nepasieks, nepaisant to, kad rezultatyviausių lygos futbolininkų sąraše vos vienu įvarčiu atsilieka nuo daugiausiai tikslių smūgių šiemet atlikusio marijampoliečio Tomo Radzinevičiaus. „Gyvenime visada keliu maksimalias užduotis. Mano nuomone, tik tokiu būdu gali pasiekti gerą rezultatą. Žinoma, kad esu laimingas, jog sugebėjau pasižymėti 20 kartų. Tai yra gerai, tačiau tikrai ties tuo nežadu sustoti. Kitaip galvoti būtų nusikaltimas“, – pasakojo aukštaūgis puolėjas, pridūręs, kad rezultatyviausiu žaidėju A lygoje taps tas futbolininkas, kuris labiausiai to nori ir labiausiai yra to nusipelnęs.
    Puiki puolėjo sportinė forma jam jau garantavo trijų rezultatyvių rungtynių seriją, o per paskutines aštuonerias rungtynes – aštuonis įvarčius. Futbolininkui nesutrukdė nei išvyka prieš mėnesį į Armėnijos jaunimo rinktinę, nei tai, kad paskutinėse rungtynėse „Trakams“ tvarkaraštis lėmė stipriausius varžovus: Klaipėdos „Atlantą“, Vilniaus „Žalgirį“ ir Marijampolės „Sūduvą“.
    Kitas rungtynes trakiškiai spalio 18 dieną Vilniuje su Kauno „Stumbru“.

    About