• Armėnijos Prezidentas priėmė Lietuvos specialiųjų tyrimų tarnybos vadovą

    by  • 25 vasario, 2017 • Naujienos

    Armėnijos Prezidentas priėmė Lietuvos specialiųjų tyrimų tarnybos vadovą2016 metų lapkričio 30 d. Armėnijos Prezidentas Seržas Sargsianas priėmė Lietuvos specialiųjų tyrimų tarnybos vadovą Saulių Urbanavičių. Pašnekovai aptarė Armėnijos ir Lietuvos tarpvalstybinius ryšius, ypatingą dėmesį skyrė bendradarbiavimo ir apsikeitimo patirtimi įvairiose srityse plėtrai.  Armėnijos Prezidentas ir Lietuvos STT vadovas taip pat pažymėjo bendradarbiavimo ir aktyvių ryšių tarp abiejų šalių tarnybų stiprinimo būtinybę.

    Abi pusės išreiškė įsitikinimą, kad  Lietuvos ir Armėnijos slaptųjų tarnybų bendradarbiavimas ir dalijimasis patirtimi padės greičiau išspręsti abiejų valstybių tarnyboms keliamus uždavinius, stiprinti savitarpio teisinę pagalbą, kovoti su korupcija ir kitais nusikaltimais.

    Saulius Urbanavičius diskusijų su Armėnijos kolegomis metu taip pat išreiškė pasitenkinimą dėl to, kad bendradarbiavimo su Armėnija  plėtra pagal ES Rytų partnerystės programą yra viena iš prioritetinių Lietuvos užsienio politikos sričių.

     

    Šaltinis: https://news.am/eng/news/360227.html

    About