• Lietuvos ambasadorius džiaugiasi matydamas naujus armėniškus produktus Lietuvos rinkoje

    by  • 26 rugpjūčio, 2017 • Naujienos

    Lietuvos ambasadorius Armėnijoje Erikas Petrikas ir Armėnijos ekonominio vystymosi ir investicijų ministras Suren Karayan.

    Armėnijos ekonominio vystymosi ir investicijų ministras Suren Karayan birželio 23 d. Jerevane susitiko su Lietuvos ambasadoriumi Armėnijoje Eriku Petriku. Susitikimo metu jie aptarė ekonominio bendradarbiavimo tarp Armėnijos ir Lietuvos galimybes.

    „Džiaugiuosi, kad prekybos apyvarta tarp Armėnijos ir Lietuvos kasmet auga, tačiau mes dar turime kur tobulėti. Man taip pat malonu matyti naujus armėniškus produktus Lietuvos rinkoje „, – sakė ambasadorius Petrikas.

    Armėnijos ministras Suren Karayan aptarė bendradarbiavimo tarp Armėnijos ir Lietuvos galimybes įvairiose ūkio srityse.

    „Svarbu, kad ekonominis bendradarbiavimas atitiktų mūsų šalių draugiškus santykius. Taip, vis dar yra nepanaudotų galimybių, bet mes pasistengsime, kad jos būtų įgyvendintos „, – minėjo Surenas Karajanas.

    Susitikimo metu šalys pabrėžė dviejų šalių turizmo plėtros svarbą. Taip pat buvo aptarti Armėnijos ir Lietuvos tarpvyriausybinės komisijos sesijos organizavimo klausimai. Tikėtina, kad ši sesija pradės savo darbą jau 2017 metų rudenį kaip buvo numatyta pagal išankstinį susitarimą.

    Šaltinis: http://www.panorama.am/en/news/2017/06/23/Lithuanian-Ambassador-happy-to-see-Armenian-products-in-the-Lithuanian-market/1797697

     

     

     

    About