• Vienos nakties kultūros ir meno festivalis „Kultūros naktis“ liepos 5-6 dienomis

    by  • 2 liepos, 2013 • Aktualijos

    Vilnius

     

    Vienos nakties kultūros ir meno festivalis „Kultūros naktis“, Vilniuje rengiamas jau nuo 2007 metų, šią vasarą įvyks naktį iš liepos 5 į 6 d. ir taps pagrindiniu Lietuvos pirmininkavimo ES tarybai atidarymo kultūriniu renginiu. 165 projektai, daugiau nei 700 menininkų iš Lietuvos ir užsienio šalių ir visa tai tik per vieną naktį mieste.

    Prie „Kultūros nakties“ šiais metais prisijungė kaip niekada daug ambasadų ir užsienio šalių kultūros institutų: Britų taryba (British Council), Ispanijos ambasada, Italijos ambasada ir Italijos kultūros institutas, Goethe institutas, Prancūzų institutas Lietuvoje, Šiaurės ministrų tarybos biuras Lietuvoje, Armėnijos ir Airijos ambasados, Europos humanitarinis universitetas, Estijos Respublikos ir Vengrijos Respublikos ambasados, Norvegijos ir Švedijos karalysčių ambasados, Lenkų kultūros institutas ir Rusų kultūros centras, Rumunijos bei Suomijos Respublikos ambasados.

    Dalyviai iš Armėnijos:

    20.00 – 02.00 val. Vilniaus rotušė, Didžioji g. 31 Arno Kur paroda „See You Armenian“ (Armėnija)

    21.00 – 22.00; 23-00 – 00.00 val. Vilniaus rotušė, Didžioji g. 31 „Khachaturian Trio” koncertas dedikuotas 110-osioms Aramo Chačaturiano metinėms

    Laisvas įėjimas.

    About